Top latest Five su kaçak tespiti Urban news

Wiki Article

Çatlak: Su kaçağı şikayetlerinin bir numaralı nedeni borularda ya da boruların birbirine bağlama yerlerinde hem çevresel etmenlerden hem de zaman aşımına bağlı olarak ortaya çıkabilen çatlaklar bulunmaktadır.

Genel hatlarıyla tesisatçı kime denir sorusunun cevabını verdiğimize göre tesisatçının ne iş yaptığını ayrıntılarıyla anlatmaya geçebiliriz. Yukarıda belirttiğimiz gibi tesisatçı genel olarak evlerin su tesisatıyla ilgilenen kişilere verilen bir isim. 

Su kaçağı tamiri: Su kaçağının kaynağı tespit edildikten sonra gerekli onarımların yapılması.

Petek altında sürekli rutubet oluşuyorsa bu durum kalorifer borusunda su kaçağı olduğu anlamına gelebilir. Kalorifer borularında su kaçağı meydana geldiğinde aşırı bir belirti meydana gelmez.

ne zaman yağmur yağsa balkon giderinden olduğunu sanıyoruz alt katta ki evin balkonuna su akıyor , tesisatçı çağırdım hepsi balkonun 1-two metre kenarlarından kırıp kaçağın yerini o şekilde bulabiliriz dedi, bende tadilat masrafı yüzünden bu işi yaptırmak istemiyorum, sitenizdeki videoda sadece ufak bir alanın kırılıp tamir edildiği hatta su kaçağının yerini noktasal olarak bulduğunuzu yazmışsınız , benim balkonumda yaşadığım sorun içinde bu mümkünmüdür ?

. Su kaçağı tespiti yapıldıktan sonra uzman ekip özverili bir çalışma sonrasında sorunu kalıcı olarak ortadan kaldırmakta ve bu durumun hayatınızı olumsuz etkilemesini önlemektedir.

Binamızda su kaçağı var ama hangi dairede su sızıntısı olduğunu bilmiyoruz. Makinayla tespit edilmesi gerekiyor sanırım, acil fiyat verir misiniz?

Fileırat bey, Tesisat borularında ki su kaçaklarını kırma dökme olmadan son teknoloji cihazlarımız ile kısa sürede buluyoruz, öncelikle üst katınızda ki tesisat borularında bir kaçak varmı test yapmalı sonrasın da diğer üst kat daki dairede de su sızıntısı tespiti yapmalıyız, hangi dairede olduğu ancak tespit çalışması yapılarak bulunmaktadır. Eğer pis su tesisatında bir kaçak var ise kameralı cihazlarla, temiz su tesisatında bir sorun varsa akustik dinleme cihazları ile kısa sürede sorun tespit ederiz.

Sanırım bizim daireden alt komşuma su sızıyor ancak emin değilim. Yan komşudan da bizim alt daireye su sızması söz konusu olur mu? Birde kendim su kaçağı bulma için ne yapmam gerekiyor. Yani kesin benim daireden mi ona emin olduktan sonra sizleri çağırmak istiyorum.

Sonuç olarak tespit sonrası yaptığımız su kaçağı tamiratına 2 yıl garanti veriyoruz. Servis kaydı açtırmak için bize ulaşabilirsiniz

Bu yöntemi yukarıda detaylı bir şekilde anlattık. Su kaçağının olup olmadığını anladıktan sonra, geri kalanı Merkez Su Tesisatı’na bırakmalısınız.

Tamir edilmeyen duvar su sızıntıları duvarda ve zeminde küflenme ve bozulmalara sebep olacaktır. Duvardaki alçı ve boyanın bozulması yerde parkenin şişmesi gibi maddi sorunlara sebep olacaktır. Duvar su sızıntıları artworkık profesyonel cihazlarla bulunmaktadır. Mersin su tesisat firmamız gelişmiş cihazlarla su sızıntısının yerini tespit etmektedir.

Su kaçağı olduğunda asla ihmal edilmemelidir. Cihazla su kaçağı bulma hizmeti veren Uzmanlar tesisat su kaçak tespit servisinden lawnım alınmalıdır.

İstanbul Su Tesisatçısı ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini su tesisatçısı oluştur.

Report this wiki page